Arifin Muhamad Hina Nabi s.a.w. Isu Perkahwinan Bawah Umur Di Kelantan

Primary tabs

Oleh zain-ys

Arifin Muhamad yang dipercayai Ayah Pin lelaki yang sedang diburu pihak berkuasa dengan penuh kurang hajarnya menghina Islam dan Nabi s.a.w. dalam isu perkahwinan dengan budak di bawah umur di Kelantan baru-baru ini. Beliau mengaitkannya dengan kisah Nabi Muhamad s.a.w. berkahwin dengan Aisyah yang dinikahi oleh Baginda s.a.w. ketika berusia 6 tahun dan digauli ketika berusia 9 tahun.

Kalau dilihat di Profile Pictures tertera gambar surat akuannya keluar dari Islam. Juga dua keping gambarnya yang sememangnya tak hensem langsung.

Berikut ini petikannya:
Arifin Muhamad: Berita di Klantan budak 10 tahun dikahwinkan. Tok ayah x terkejut kerana Muhammad kawin dgn Aisyah pd umur aisyah 6 tahun dan menggaulinya pd usia 9 tahun. Bygkn lelaki berusia 50 tahun mlakukn seks dgn budak 9 thun. Sgt tidak brmoral nabi umat Islam ini. Inilah bukti rendahnya moral Islam yg diajar oleh Muhammad. Tinggalkan agama tidak brtamadun ini!

Arifin Muhamad: Hukum boleh bernikah dgn kanak-kanak adalah hukum jahiliyah yg Muhammad bawa masuk dlm Islam. Berkata Al-Mutawaffi dlm kitabnya Al-Mujabbar: Brgsiapa berhukum pd zmn jahiliyah dan Islam redo dgn hukum itu maka jadilah ia HUKUM ISLAM. Hukum Islam memang tidak bertamadun membenarkan kanak-kanak kecil menikah, rendah tamadun mcm jahiliya

Sumber: http://www.facebook.com/profile.php?v=wall&id=100000838709019Gambar surat akuan keluar Islam

Gambarnya yang memang tak hensem

Lagi tak hensem

Hina Nabi

Lagi hina Nabi